Az E-misszió Egyesület létrejötte óta foglalkoztat önkénteseket. Már maga a megalakulása is önkéntesen szerveződött diákok áldozatos munkájával és segítségével valósult meg.

Jelenleg a szervezetnek több száz regisztrált tagja és 80 önkéntese, aktivistája van, akik a legkülönbözőbb formában és módon támogatják az Egyesület munkáját. A tagok a tagdíj befizetésével és hozzájárulásaikkal, az önkéntesek pedig felajánlott munkáikkal és idejükkel segítik az Egyesületet. Egyre több fiatal jelentkezik Egyesületünkhöz önkéntesnek munkatapasztalat szerzés céljából is, melyet a későbbiekben életük során hasznosítani tudnak. Ez köszönhető elsősorban szervezetünk szerteágazó természet- és környezetvédelmi tevékenységeinek (ezek igen sok területet lefednek), valamint a nyitottságának és rugalmasságának.

Mi cserébe megpróbáljuk a lehető leghasznosabb módon átadni tudásunkat, tapasztalatainkat, valamint lehetőséget illetve esélyt adni a további fejlődéshez. Jelenleg futó tevékenységeink - melyekhez várjuk az önkénteseket:

  • Helyi termékek felmérésébe Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, valamint biopiacokon való segédkezésbe - Kolos Lívia - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Rendezvények - és azok előkészületeinek szervezése (CRITICAL MASS, Föld Napja …-, egyéb utcai rendezvények, akciók) – Bozóki Viktória - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Környezeti nevelés - erdei iskolák és nyári táborok alapmunkálatai – Szőke Zsuzsa - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Irodai feladatok (alkalomszerűen) – Bozóki Viktória - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Sóstói-erdő akciók Természetvédelmi felmérések - Szigetvári Csaba - szcsaba(kukac)e-misszio.hu

  • Környezeti tanácsadás – Bozóki Viktória - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várjuk jelentkezéseteket a 42/423-818-as telefon-számon, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, valamint az Egyesület irodájában: 4400 Nyíregyháza, Malom u. 18/a. szám alatt.

Belépési nyilatkozat

Tagkérdőív - segítsd munkánkat kitöltésével!

Képek rendezvényeinkről - köszönet önkénteseinknek, mert nélkülük nem valósultak volna meg!

Képek önkénteseinkről ... várunk Téged is!